Hopp til innhold
Scientea
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
0
0
Scientea
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
0
0
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
Tilbake
Butikk Japan Masui Family Onnotya
Unik mikrofermentert japansk lagret te Bilde 1 av 5
Unik mikrofermentert japansk lagret te
Unik mikrofermentert japansk lagret te Bilde 2 av 5
Unik mikrofermentert japansk lagret te
En delikat, aromatisk og lett lagret te. Bilde 3 av 5
En delikat, aromatisk og lett lagret te.
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak. Bilde 4 av 5
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak. Bilde 5 av 5
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.
Unik mikrofermentert japansk lagret te
Unik mikrofermentert japansk lagret te
En delikat, aromatisk og lett lagret te.
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.
Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.

Japan Masui Family Onnotya

fra 399,00 kr

En delikat, aromatisk og lett lagret te. Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.

Prøv denne med mild blåmuggost, kombinert med tørket frukt som aprikos eller fiken, balanserer teens krydder og letthet med ostens fylde.

Denne teen er mikrofermentert, litt som en kinesisk Shou pu-erh. Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Yabukita kultivar.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

Pose:
Antall:
Legg til i handlevogn

En delikat, aromatisk og lett lagret te. Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.

Prøv denne med mild blåmuggost, kombinert med tørket frukt som aprikos eller fiken, balanserer teens krydder og letthet med ostens fylde.

Denne teen er mikrofermentert, litt som en kinesisk Shou pu-erh. Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Yabukita kultivar.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

En delikat, aromatisk og lett lagret te. Aroma av skog, underskog, tørkede planter og sterke krydder. Smaksnoter av sedertre, ingefær, korn og hint av kanel. Lett og mild ettersmak.

Prøv denne med mild blåmuggost, kombinert med tørket frukt som aprikos eller fiken, balanserer teens krydder og letthet med ostens fylde.

Denne teen er mikrofermentert, litt som en kinesisk Shou pu-erh. Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Yabukita kultivar.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

Scientea

Løkketangen 10, 1337 Sandvika
lars@scientea.no
41629987

Org nummer: 932 140 306

Vilkår og betingelser
Personvernserklæring