Hopp til innhold
Scientea
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
0
0
Scientea
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
0
0
Butikk
Produsenter
Oppskrifter
Teoteket
Opplevelser
Om
Norsk
Tilbake
Butikk Japan Masui Family Kahori First flush
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse Bilde 1 av 5
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse Bilde 2 av 5
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse
En delikat, leskende, lett frisk sort te Bilde 3 av 5
En delikat, leskende, lett frisk sort te
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak. Bilde 4 av 5
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak. Bilde 5 av 5
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse
Unik spring flush. Japansk sort te i særklasse
En delikat, leskende, lett frisk sort te
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.
Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.

Japan Masui Family Kahori First flush

fra 399,00 kr

En delikat, leskende, lett frisk sort te. Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.

Parr denne sammen med milde kremoster som mascarpone eller brie, servert med et litt honning og skiver av grønt eple.

Vinner av 2015 Japanese Black tea Grand Prix og 2022 The Royal Tasmania Fine food awards. Dette er en unik spring flush, årets først plukk, fra Mr. Masui.

Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader. Koshun kultivar.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

Pose:
Antall:
Legg til i handlevogn

En delikat, leskende, lett frisk sort te. Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.

Parr denne sammen med milde kremoster som mascarpone eller brie, servert med et litt honning og skiver av grønt eple.

Vinner av 2015 Japanese Black tea Grand Prix og 2022 The Royal Tasmania Fine food awards. Dette er en unik spring flush, årets først plukk, fra Mr. Masui.

Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader. Koshun kultivar.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

En delikat, leskende, lett frisk sort te. Aroma av floralitet, tropisk frukt og søtesaker. Smaksnoter av kakao, valnøtt, honning og kjeks. Lang og lett frisk ettersmak.

Parr denne sammen med milde kremoster som mascarpone eller brie, servert med et litt honning og skiver av grønt eple.

Vinner av 2015 Japanese Black tea Grand Prix og 2022 The Royal Tasmania Fine food awards. Dette er en unik spring flush, årets først plukk, fra Mr. Masui.

Te-mester Etsuro Masui produserer små partier med te, med fokus på innovasjon og ekte håndverk. Han går mot strømmen når det gjelder tradisjonell japansk te, noe som er veldig tydelig i smaksbilde på teene hans. Masui har siden 2013 vunnet flere internasjonal te priser.

Dyrket uten sprøytemidler og kunstgjødsel.

Teen kan trekkes flere ganger på samme blader. Koshun kultivar.

Anbefalt oppskrift: 4gr/250ml vann/ 95grader/4-5 min. Pris per kopp 32,- basert på 1 brygging.

Les mer om produsent

Flere bryggetips finner du her

Scientea

Løkketangen 10, 1337 Sandvika
lars@scientea.no
41629987

Org nummer: 932 140 306

Vilkår og betingelser
Personvernserklæring